Info

U organizaciji Hrvatskog rukometnog kluba Međugorje, od 23. do 25 . kolovoza 2024. godine održat će se memorijalni turnir «Međugorje 2024.», za mlađe uzraste koji se igra u čast preminulog istaknutog športskog djelatnika i bivšeg predsjednika kluba, Stanka Sivrića. Po devetnaesti put Međugorje će dočekati desetine rukometnih ekipa iz Bosne i Hercegovine, regije, ali i iz inozemstva koje će uveličati ovaj tradicionalni međugorski festival rukometa.

Iz godine u godinu ovaj turnir privlači sve više mladih igrača i igračica. Ovogodišnji Međunarodni rukometni turnir u Međugorju, kao i dosada, bit će zapamćen kako po vrhunskoj kvaliteti prikazane igre, tako i po brojnosti ekipa i natjecatelja te izvrsnoj organizaciji i posjećenosti, zbog čega je s pravom svrstan u rang najjačih i najmasovnijih rukometnih turnira za mlađe uzraste u BiH i među jače u Europi.

Kao i proteklih godina, uz rukometno natjecanje, svim natjecateljima na raspolaganju će biti brojni drugi, vrlo zanimljivi zabavni sadržaji što ih pripremaju domaćini, organizatori i pokrovitelji turnira. Da bi mladim sportašima dočarali ljepote Hercegovinu organizatori će se pobrinuti da sudionici posjete hercegovačke turističke bisere, a od čega su mladima najzanimljivije: Kravice, Mostar i Stari most, ali i marijansko Svetište u Međugorju.

OPĆE INFORMACIJE O TURNIRU :23.-25.08.2024., Međugorje, BiH

DOBNE KATEGORIJE (DJEČACI I DJEVOJČICE)

  • U2008/09
  • U2010/11
  • U2012/13

 

SPORTSKI TERENI

  • Gradska sportska dvorana Čitluk