Jedanaesti memorijalni turnir „Stanko Sivrić“ počinje 20. kolovoza

U organizaciji Hrvatskog rukometnog kluba Međugorje, 11. memorijalni turnir za mlade rukometašice i rukometaše, organiziran u spomen na preminulog Stanka Sivrića, istaknutog športskog djelatnika i bivšeg predsjednika HRK Međugorje, počinje 20. kolovoza i trajat će pet dana. Programom turnira svečano otvaranje rukometnog festivala predviđeno je prvog dana natjecanja u večernjim satima.

Na turniru će nastupiti više od četrdeset ekipa iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, a rukometašice i rukometaši natjecat će se u šest kategorija, po tri za djevojčice i dječake.

Ekipe prijavljene za sudjelovanje na turniru natjecat će se u kategorijama: 2000/01, 2002/03 i 2004/05 godište, a nakon što se 24. kolovoza odigraju finalne utakmice, organizatori će peharima i medaljama nagraditi najbolje ekipe, ali i najbolje igrače, strijelce i vratare u svakoj kategoriji.

Na međunarodnom rukometnom festivalu, kao i proteklih godina, uz rukometno natjecanje, svim natjecateljima na raspolaganju će biti brojni drugi, vrlo zanimljivi i zabavni sadržaji što ih pripremaju domaćini, organizatori i pokrovitelji turnira. Svih ranijih godina turnir je zbog mjesta održavanja za sve sudionike imao i posebnu duhovnu dimenziju, no da bi mladim sportašima dočarali ljepote Hercegovine organizatori će se pobrinuti da sudionici posjete i ostale hercegovačke turističke bisere.

citluk.ba