Počele prijave na deveti memorijal ‘Stanko Sivrić’

turnir14U organizaciji Hrvatskog rukometnog kluba Međugorje, od 20. do 23. kolovoza 2014. godine održat će se memorijalni turnir «Međugorje 2014.», za mlađe uzraste koji se igra u čast preminulog istaknutog športskog djelatnika i bivšeg predsjednika kluba, Stanka Sivrića. Po deveti put Međugorje će dočekati desetine rukometnih ekipa iz Bosne i Hercegovine, regije, ali i iz inozemstva koje će uveličati ovaj tradicionalni međugorski festival rukometa.

Iz godine u godinu ovaj turnir privlači sve više mladih igrača i igračica. Ovogodišnji Međunarodni rukometni turnir u Međugorju, kao i dosada, bit će zapamćen kako po vrhunskoj kvaliteti prikazane igre, tako i po brojnosti ekipa i natjecatelja te izvrsnoj organizaciji i posjećenosti,  zbog čega je s pravom svrstan u rang najjačih i najmasovnijih rukometnih turnira za mlađe uzraste u BiH i među jače u Europi.

Kao i proteklih godina, uz rukometno natjecanje, svim natjecateljima na raspolaganju će biti brojni drugi, vrlo zanimljivi zabavni sadržaji što ih pripremaju domaćini, organizatori i pokrovitelji turnira. Da bi mladim sportašima dočarali ljepote Hercegovinu organizatori će se pobrinuti da sudionici posjete hercegovačke turističke bisere, a od čega su mladima najzaniimljivije: Kravice, Mostar i Stari most, ali i marijansko Svetište u Međugorju.

Vrijedno je spomenuti da su proteklih godina turnir podržali rukometni velikani kao što su: Patrik Ćavar, Marin Šego, Silvio Ivandija i mnogi drugi.