Sportska kladionica Premier glavni sponzor turnira ‘Stanko Sivrić’

Bliži se početak 9. Međunarodnog rukometnog turnira ‘Stanko Sivrić’, najvećeg regionalnog natjecanja za mlade u muškoj i ženskoj konkurenciji. 20. kolovoza bit će upriličeno službeno otvaranje ovog turnira koji se igra u spomen na preminulog Stanka Sivrića, istaknutog sportskog djelatnika i bivšeg predsjednika HRK Međugorje.

Turnir na kojem će nastupiti oko 50 ekipa iz BiH i inozemstva s više od 1000 rukometaša i rukometašica mlađih uzrasta ove godine po prvi put organizira HRK Međugorje, na čelu s predsjednikom kluba Antom Vidovićem, a po prvi put generalni sponzor turnira bit će Sportska kladionica Premier sa sjedištem u Čitluku. Stoga će službeni naziv turnira od ove godine biti ‘Stanko Sivrić’ – Premier cup 2014.

Veliko nam je zadovoljstvo što smo uspjeli postići dogovor sa Sportskom kladionicom Premier iz koje su prepoznali veličinu i važnost ovog projekta za Međugorje i rukomet u našim krajevima. Još su jednom dokazali kako su uvijek spremni pomoći na lokalnoj razini i radujemo se nastavku suradnje na obostrano zadovoljstvo, rekao je Ante Vidović, predsjednik HRK Međugorje.

Četiri dana, od 20. do 23. kolovoza, Međugorje će biti rukometni centar regije, a kolika je vrijednost ovog turnira najbolje pokazuje činjenica da će, uz 50-ak ekipa iz BiH i regije, prvi put nastupiti i reprezentacija Katara, koja dolazi s dvije kategorije mladih igrača.

– Kao društveno odgovorna kompanija itekako smo svjesni važnosti ovog događaja za naše krajeve. Ovo nije samo rukometni turnir, najveći takve vrste u regiji, nego i festival i slavlje sporta u cijelosti. Preko 1000 mladih sportaša i sportašica boravit će nekoliko dana u ljepotama naše Hercegovine i pronijeti tu sliku diljem Europe i svijeta. To je neprocjenjivo i presretni smo što i Sportska kladionica Premier ima priliku dati svoj doprinos razvoju ovog turnira, rekao je Toni Boras, voditelj Ureda za odnose s javnošću Sportske kladionice Premier.

Turnir se, kao što smo već naveli, održava od 20. do 23. kolovoza, a krajnji rok za prijave je do 7. kolovoza.